Giant Connection

Tikar

DIXI

Tilltalsnamn

SKÄGGETS CONNECTION WHIT GIANT

Marisens Blixt x Giant Connection Ours Is The Fury

2016 06 07

Född

HD B
MH

Dixi kommer från Skäggets kennel, där jag hämtade en valp vars mamma är dotter till min tidigare hund Johlin. Riesen Artics Dona Margeritha.

Dixi ägs av Marianne Svensson

Marwa

Tilltalsnamn

Multi Champion Giant Connection Chott-ans Angel

Prometheus Nergal x Giant Connection Chasing Summer

20151105

Född

HD B
MH

C.I.B. &DK&NO UCH, DK V-16 DK V-17, NO JV-16, SE JV-16, SE V-16-18.

Marwa ägs och bor hos sin ägare Charlotte Orre. Marwa är en helt fantastisk hund Exteriört och mentalt, jag fick låna Marwa för en kull valpar.

SAM

Tilltalsnamn

GIANT CONNECTION CHASING SUMMER

Gloris King Kong x Catechism Eloise

20120817

Född

HD B
MH

Sam är en fantastisk tik, hon har givit sådana fantastiska avkommer, hon nedärver sitt lugn och hon är en tyst hund, vilket hon nedärver.

Det enklaste är väl att tala om vilka som är efter henne. Många visas på utställning men samtliga tränar med sina hundar . Den mest officiellt kända är Marwa, hon ska få en egen sida här, Giant Connection Chott-ans Angel. Kommande har nästan alla tagit BIR placeringa eller bara väldigt bra placeringar.

Jag räknar upp efter Sam, Skyo Giant Connection Skyfall, Enya Giant Connection Carte Blance) sen har vi Leva, Giant Connection Levels, Vi har Thindra (Korad Giant Connection It Aint Me Baby, Vi har Mowe, (Giant Connection Don’t Mowe) Zelda (Giant Connection Freind of Mine)  Kenza (Addicted tol you) Bolt (Mr Bojangler) Och då är det viktigt att ni vet att alla inte och ställer ut sina hundar, för där ingår också att man måste kunna matcha hur dom blir i ordninggjorda i pälsen. Och en del, såsom Sassi och Iceman, Nisse är härliga familjehundar för att dom är en fantastisk medlem i familjen.

Se även

hanar

Läs om våra hanar.

valpar

Här får du information om vad som händer på valpfronten. Sedan 2005 har vi tagit fram valpkullar, se historien här.

Riesenschnauzer

Läs mer om rasen och mina erfarenheter.

Klipp & trim

Du är välkommen att få din hund trimmad, klippt eller badad, även kloklippning. Ring för tidsbokning!